Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
Nyhetsmail
Motta nyheter per epost.

Presentasjon butikkemballasje

 

 

Les PDF versjonen her

Butikkrekvisita og handelsemballasje 

 

Vi har over 50 års erfaring med leveranser til norsk detaljhandel. Inngående kjennskap til våre kunders behov, en bevisst satsning på produktutvikling og gode miljøvalg danner grunnlaget for vår fremgang. Butikkemballasjen må ta hensyn til alle trender, årstider og nyheter. Hver gang med samme sentrale funksjon. Det handler om å kunne bære hjem eller frakte varene og samtidig løfte frem varemerket.

I tillegg til vårt standard emballasjesortiment leverer vi en rekke emballasjeløsninger med eget trykk, både esker,  pakketape og etiketter med profiltrykk.  

Utover butikkemaballasje finner du alt av butikkrekvisita som kassaruller, displaymateriale, prismerking og våre køsystem. Alt på en plass. Det gjør det enkelt og effektivt.

 

Send oss din forespørsel her !

 

 

papirposer med trykkPapirposer med trykk

 

Papirposen som gir det riktige inntrykket. Den leveres i små og store opplag og i FSC sertifisert papir. Varier med størrelse, flate eller tvinnede håndtak. Velg mellom flere papirkvaliteter. Ubestrøket brunt papir, hvitt kraftpapir eller bestrøket glossy papir. Ekstra luksusfølelse får du med lakk eller matt laminat.