87133
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9421022 Logitech 960-001057 LOGITECH Group conference kit Logitech GROUP - Videokonferansesett
9421022 Logitech 960-001057 LOGITECH Group conference kit Logitech GROUP - Videokonferansesett 9421022 Logitech 960-001057 LOGITECH Group conference kit Logitech GROUP - Videokonferansesett 9421022 Logitech 960-001057 LOGITECH Group conference kit Logitech GROUP - Videokonferansesett 9421022 Logitech 960-001057 LOGITECH Group conference kit Logitech GROUP - Videokonferansesett

LOGITECH Group conference kit

Logitech GROUP - Videokonferansesett

10 850,00
stk
-+
Bestillingsvare (3 dager)
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Lenker Produktdata

 

Ethvert møtested kan bli en videosamarbeidsplass. Logitech GROUP er like enkelt å bruke som en mobiltelefon og like rimelig som en kontorstol. Sokkelsystemet er designet for møter med opp til 14 personer i ett rom - valgfrie utvidelsesmikrofoner gir samarbeidsmuligheter for opp til 20 personer. Med plug-and-play-tilkobling via USB kobler du ganske enkelt til en bærbar datamaskin og starter et videomøte.

 • PERFEKT FOR OPP TIL 20 PERSONER
  Nå er det enkelt å se og høre møtedeltakere. GROUP har HD-video og eksepsjonelt klar lyd. Valgfrie utvidelsesmikrofoner er tilgjengelig for større rom. Avanserte funksjoner som akustisk ekkokansellering, støyreduksjonsteknologi og intuitive kontroller leverer naturlig lyd.

 • ENKELT OPPSETT MED PLUG-AND-PLAY
  For å sette opp et videomøte med GROUP, kobler du den til den bærbare datamaskinen din gjennom USB og så er du i gang. Bruk GROUP med alle videokonferanseprogramvarer, inkludert de du allerede bruker. Par mobilenheten med Bluetooth trådløs teknologi til GROUP-høyttalertelefonen og du får lydsamtaler med fantastisk lyd.

 • VALG SOM GIR DEG MANGE BRUKSMULIGHETER
  Tilpass konfigureringen for å matche layouten og størrelsen på rommet ditt. GROUP tilbyr muligheter for kameramontering og mikrofoner: Bruk det på bordet, fest det til et trebent stativ eller monter det på veggen med inkludert maskinvare. Valgfrie utvidelsesmikrofoner utvider dekningen opp til 8,5 meter (28').

 • HD-VIDEO
  Få liv i møter med GROUPS 1080p HD-video med høy kvalitet med 30 bilder per sekund H.264-komprimering reduserer båndbredde. Med 10x zoom får du nærbilder med detaljer og klarhet. ZEISS -objektivsertifisering oppfyller høye standarder for videokvalitet. Autofokus forenkler konfigurering.

 • LYD SOM HØRES NATURLIG UT
  Alle hører og kan bli hørt med GROUPs duplex høyttalertelefon, som leverer virkelighetstro lyd som er skarp, klar og forståelig. Akustisk ekkokansellering og støyreduksjonsteknologi gjør at samtaler høres naturlige ut samtidig som gjenlyd og romstøy reduseres.