97924
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9430300 Victory Innovation VP200ES Elektrostatisk sprayer, Victory, 1 liter Håndholdt maskin for desinfeksjon
9430300 Victory Innovation VP200ES Elektrostatisk sprayer, Victory, 1 liter Håndholdt maskin for desinfeksjon 9430300 Victory Innovation VP200ES Elektrostatisk sprayer, Victory, 1 liter Håndholdt maskin for desinfeksjon 9430300 Victory Innovation VP200ES Elektrostatisk sprayer, Victory, 1 liter Håndholdt maskin for desinfeksjon 9430300 Victory Innovation VP200ES Elektrostatisk sprayer, Victory, 1 liter Håndholdt maskin for desinfeksjon

Elektrostatisk sprayer, Victory, 1 liter

Håndholdt maskin for desinfeksjon

17 990,00
stk
-+
Bestillingsvare (4 dager)
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Lenker Produktdata

ELEKTROSTATISK SPRØYTE OG FORSTØVER FOR EFFEKTIV DESINFESERING

 

Denne elektrostatiske sprøyten bruker elektrostatisk teknologi for blant annet:

 

  • Desinfeksjon og rengjøring
  • Overflatebeskyttelse
  • Luktfjerning
  • Skadedyrbekjempelse.
     

Elektrostatisk betyr at en elektrisk ladning tilføres væsken når den sprayes på en overflate.


 
Dette fører til at hvert dråpe i løsningen er elektrisk sterkere enn overflaten eller gjenstanden den kommer i kontakt med, inkludert undersiden av overflater og gjenstander i usynlige områder.


 
Forskjellen i polaritet fungerer som en magnet som tiltrekker dråpene til overflater, da de har en mer positiv ladning innenfor et effektivt område på opptil 1,5 meter.
 
Dette gir Victory elektrostatiske sprayer en betydelig fordel i forhold til vanlige desinfeksjonssprayer og forstøver, som er mer tidkrevende og bruker mer vann og løsning for bruk, men gir begrenset dekning og mindre effektiv desinfisering / rengjøring.


 
Mindre kryssforurensning da det ikke innebærer fysisk kontakt fra filler eller hender og for eksempel for å forhindre overføring av bakterier fra en overflate eller gjenstand til en annen.


 
På grunn av den positive ladningen som opprettholdes i løsningen i 2 til 3 sekunder etter påføring, tiltrekker ikke dråpene hverandre, noe som sikrer at løsningen blir jevnt spredt over overflatene. Variable reaksjonstider (den gang løsningen er våt på overflatene) kan styres av sprøytenes justerbare dyse, som velger mikronstørrelsen ("dråpestørrelse"), og derved maksimerer effektiviteten til den vandige løsningen som brukes.
 
 
Enkel å betjene, med enkle brytere, trigger og batterilevetid, noe som muliggjør portabilitet og kontinuerlig bruk i opptil 4 timer.Victory Sprayer pistol dekker opptil 175 kvadratmeter på en enkelt væskebeholder på 1 liter.

 

Kostnadseffektivt ved å spare tid for brukeren og minimere utilgjengeligheten til kritiske områder under desinfeksjonsprosessen.

 

Tilpasningsdyktighet for bruk i mange miljøer der regelmessig og grundig desinfisering er viktig for folkehelse og sikkerhet (for eksempel hotellrom, møterom, offentlig transport, sykehjem, skoler, barnehager og barnehager).